Edderkopper Bekæmpelse:

Få Et Hjem Uden Edderkopper

Har du mange edderkopper udendørs eller indenfor i hjemmet? 

Føler du også at hjemmet er levende, så lad os hjælpe dig med en effektiv bekæmpelse af edderkopper. 

Edderkopper formerer sig hurtigt, så det er bedst at sætte ind i tide, for at få det bedste resultat. 

Snak med skadedyrsbekæmper Søren

Få uforpligtende vejledning

Edderkopper bekæmpelse med glas. Edderkoppen er fanget.

Lisbet Hansen

Ville vælge igen! Hurtig service, de kunne komme dagen efter jeg ringede.

Lindi Riel

Topprofessionel, fin og venlig service

Trunte Kleister

HURTIG og GOD service. Stor anbefaling herfra

Bestil en uforpligtende samtale vedrørende bekæmpelse af edderkopper

Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Eller ring med det samme

Vi er nemlig klar til at hjælpe dig!

Skadedyrsbekæmper André fra Jyllands Skadedyrsservice

Snak med André

Indholdsfortegnelse

Hvorfor har jeg edderkopper i huset?

Edderkopper er tiltrukket af varme og beskyttelse, hvor de så søger ind i hjemmet gennem åbne døre eller små revner i dit hus – F.eks. nær vinduer. De danske arter af edderkopper er generelt ufarlige, men mange mennesker har en reel frygt eller angst for dem.

Stor husedderkop (Eratigena atrica) ses på badeværelse

Generelt er edderkopper mest synlige i sensommeren og foråret, fordi edderkopperne kommer ud for at parre sig. Vi støder bl.a. tit på en Stor Husedderkop (Eratigena atrica) som ses her på billedet.

Hvis edderkopperne er til gene, så er det vigtigt at du sætter ind med en effektiv bekæmpelse, da de kan formere sig hurtigt og skabe et større problem i dit hjem. 

Hvor kommer edderkopperne fra?

Edderkopper er almindelige skabninger, der findes overalt i verden, desværre også i vores kære hjem i Danmark.

Når de først er inde i boligen, foretrækker edderkopper at opholde sig på steder som loftet, kældre, udhuse og skure. Disse steder giver dem mulighed for at lave deres karakteristiske spind og jage efter bytte.

Der findes over 50.000 kendte edderkoparter i verden, og forskere mener, at mange flere endnu ikke er blevet opdaget.

Mange edderkopper er giftige, men kun et lille antal er farlige for mennesker. Giftet bruges primært til at lamme eller dræbe deres bytte.

Hvorfor har jeg mange edderkopper i boligen om efteråret

I sensommeren eller starten af efteråret, vil du bemærke en øget tilstedeværelse af edderkopper i dit hjem. Det kan bekymre de fleste, men der er faktisk en god forklaring på, hvorfor de søger indendørs.

I august begynder temperaturen at falde, og edderkopperne begynder at søge ly og varme til vinteren. De bliver mere aktive i denne periode for at finde en mage for at parre sig, og det er derfor, du ser dem hyppigere omkring denne tid.

Hvis du opdager edderkopper i dit hjem om efteråret, er det bedst at tage det med ro. Hvis du ikke føler dig tryg ved deres tilstedeværelse, eller du synes der er for mange til at du blot kan ignorere det, kan du altid kontakte os – Så hjælper vi gerne med en professionel bekæmpelse af edderkopper.

Er danske edderkopper farlige?

Danske edderkopper kan være en kilde til frygt og ubehag for mange mennesker. Selvom de fleste edderkopper i Danmark ikke udgør nogen fare, kan de stadig give et ubehageligt bid. Det er dog vigtigt at bemærke, at der ikke findes giftige edderkopper i Danmark.

Nogle af de edderkoppearter, der kan bide mennesker, inkluderer husedderkoppen og korsedderkoppen. Disse bid kan være smertefulde og forårsage rødme og hævelse på bidstedet. I sjældne tilfælde kan der også opstå kløe eller en brændende fornemmelse.

Hovedbudskabet er, at danske edderkopper generelt ikke udgør en alvorlig fare for mennesker. 

Hvordan holder man edderkopper væk?

Det kan være en udfordring at spærre adgang for edderkopperne, og hvis der er for mange af dem, kan det være en god idé at søge professionel hjælp.

Vi kan lægge aktive spærrebælter i dit hjem nær udhæng, vinduer og døre, som gør at edderkopperne ikke kan passere. Det er yderst effektivt.

Hvis du vil prøve nogle metoder selv, kan du begynde med at indfange dem i f.eks. et glas og sætte dem udenfor.

Et andet effektivt skridt er at forsøge at forsegle små revner og sprækker nær døre og vinduer. På den måde forhindrer du deres adgang som gør det sværere for dem at finde vej ind i dit hjem.

Har du angst for edderkopper?

Har du angst for edderkopper? Du er ikke alene. Mange mennesker lider af araknofobi, hvilket er en intens frygt eller angst for edderkopper.

Det er vigtigt at bemærke, at araknofobi er en af de mest almindelige fobier, der findes. Mange mennesker reagerer naturligt på edderkopper med frygt eller afsky, hvilket kan være en naturlig reaktion på det ukendte eller instinktet til at undgå potentielt farlige situationer.

Hvis du lider af angst for edderkopper, så vælger de fleste at få en behandling mod edderkopper, for at minimere tilstedeværelse af edderkopper i hjemmet.

Det kan også anbefales at kigge ind i terapi. 

Professionel bekæmpelse af edderkopper

Vi har igennem de sidste mange år hjulpet mange husstande med edderkopper bekæmpelse, både indendørs og udendørs. 

Når vi snakker om behandling mod edderkopper, vælger de fleste en kombineret udendørs og indendørs indsats, da de giver de bedste forudsætninger for at få det ned på et acceptabelt niveau. 

Skadedyrsbekæmper Søren er i gang med en behandling af edderkopper udendørs

Edderkopper bekæmpelse udendørs

Edderkopper kan være en store gene udenfor, hvor de fuldstændig kan invadere dine havemøbler, vindueskarme og døråbninger.

Når vi foretager en bekæmpelse af edderkopper udendørs, varierer metoden afhængig af skadedyrsbekæmperens vurdering.

Typisk inkluderer en behandling udenfor, at vi benytter en bestemt spray mod edderkopper. Denne sprøjtemiddel benyttes langs udhænget huset, rundt om vinduer og dør åbninger, samt nede langs soklen på huset. Vi kigger også på andre oplagte åbninger til hjemmet, så som udluftningskanaler, ventilation og diverse revner eller sprækker i murværket. 

Inden vi foretager en udendørs bekæmpelse af edderkopper, er det vigtigt at diverse ting er rykket lidt ud fra huset. Det kan f.eks. være grillen der står op ad væggen, havemøbler eller hyndeboksen. 

Bekæmpelse af edderkopper indendørs

Er du træt af se edderkopper i loftet eller vindueskarme? Vi har løsningen!

Skadedyrsbekæmperen der håndterer sagen, vurderer altid omfanget og boligen. Herefter bliver den konkrete behandling udført, skræddersyet til jeres hjem.

Når vi foretager en behandling indenfor mod edderkopper, behandler vi typisk langs vinduerne. Her ligger vi et langtidsvirkende bekæmpelsesmiddel, som gør at edderkopperne dør når de kommer i kontakt med det.

Det er derfor vigtigt at vindueskarmene i hjemmet er ryddet inden vi begynder arbejdet, så vi ikke kommer i karambolage med diverse lysestager, blomster eller pyntegenstande. 

Hvad koster det at få fjernet edderkopper?

Prisen for professionel bekæmpelse af edderkopper varierer primært efter hvilken type bolig der er tale om, herunder antal kvadratmeter og husplan. 

Hos os starter priserne for bekæmpelse af edderkopper fra 1495,- DKK inkl. moms.

Typisk koster en kombineret indendørs- og udendørs bekæmpelse fra 1995,- DKK inkl. moms.

Vi indleder gerne med en samtale og aftaler en fast pris, inden vi påbegynder arbejdet.

Kontakt os i dag for uforpligtende vejledning.

FAQ

Priserne starter fra 1495,- DKK inkl. moms for en behandling.

Du kommer lettest af med edderkopper ved at få en professionel indendørs og udendørs behandling mod edderkopper.

Det er langtidsvirkende, og giver et hjem uden edderkopper.

De fleste edderkopper kan faktisk godt klare flere uger  i støvsugerposen.

Det anbefales derfor at du skiller dig af med støvsugerposen umiddelbart efter at du har støvsuget en eller flere edderkopper op.