Flyvende Insekter

Bekæmpelse af flyvende insekter

Krybende Insekter

Bekæmpelse af krybende insekter

Skadedyr

Bekæmpelse af skadedyr

Erhverv

Løsninger tilpasset din virksomhed

Services hos Jyllands Skadedyrsservice​

Har du skadedyr, og skal vi hjælpe dig med at komme af med dem? Jyllands Skadedyrsservice er specialister i at bekæmpe skadedyr og insekter, flyvende såvel som kravlende. Vi er klar til at hjælpe dig med dine skadedyr – ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Bestil et opkald

Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Eller ring med det samme

Vi er nemlig klar til at hjælpe dig!

Snak med André

Processen hos os

Hos Jyllands Skadedyrsservice sørger vi for, at du er informeret hele vejen igennem og at processen forløber som planlagt. Efter vi er blevet kontaktet af jer, enten ved at I har bestilt et opkald eller har kontaktet os direkte på telefon eller mail, så starter vi den indledende dialog. Her gennemgår vi jeres sag og får styr på hvilket skadedyr eller insekt, som problemet drejer sig om og i hvilket omfang det er i. Derefter skal aftalen indgås og prisen skal fastsættes. Når alt dette er kommet på plads, så løser vi opgaven som aftalt.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af skadedyr

Mange tror, at professionel skadedyrsbekæmpelse er en meget dyr affære og at det kan gøres meget billigere selv. Ved langt de fleste skadedyr og insekter, kan det godt betale sig at få os til at gøre arbejdet for dig. Vi har de rette midler og metoder, og har en viden om skadedyr og insekter som gør os til specialister.

Bestil et opkald

Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Snak med André
+45 30 35 00 25