100% danskejet virksomhed

Jyllands Skadedyrsservice danner arbejdsplads for 5 gode kollegaer, som primært er udekørende fra trekantområdet og Århus.

Vi prioriterer gode og ærlige kunderelationer, med fokus på at levere service på den gode måde. 

Kim
Søren
André
Steffen
Johan

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Har du skadedyr, og skal vi hjælpe dig med at komme af med dem? Jyllands Skadedyrsservice er specialister i at bekæmpe skadedyr og insekter, flyvende såvel som kravlende. Vi er klar til at hjælpe dig med dine skadedyr – ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Bestil et opkald

Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Eller ring med det samme

Vi er nemlig klar til at hjælpe dig!

Snak med André

Et stærkt team

Bag Jyllands Skadedyrsservice står André, Kim og Søren, som udgør en stærk trio af professionelle og dedikerede skadedyrsbekæmpere. Kim og André mødte hinanden i restaurationsbranchen hvor de begge også er uddannet, og i 2013 blev Jyllands Skadedyrsservice officielt en realitet. I dag har vores samlede 20 års erfaring resulteret i, at vi har en bred viden indenfor skadedyr og insekter, blandt andet hvordan man bekæmper dem hurtigst og mest effektiv. Vi brænder for at løse netop dit problem uanset omfang og størrelse og vi er overbeviste om, at vi gør en forskel for vores kunder og vi leverer altid et grundigt stykke arbejde. Vi står altid klar med gode råd og vejledning.

Som skadedyrsbekæmpere er vi meget opmærksomme på, at skadedyrene ikke lider unødigt. Derfor bruger vi kun de mest effektive og miljøvenlige produkter i vores bekæmpelse. Hos Jyllands Skadedyrsservice arbejder vi udefra miljøvenlige metoder, hvilket betyder at vi minimerer brugen af giftstoffer i vores arbejde. Vi vil til hver en tid vælge at fange en muldvarp eller mus med en fælde, så der ikke bliver udledt unødvendige giftstoffer.

Vi dækker store dele af Jylland og Fyn

Hos Jyllands Skadedyrsservice bekæmper vi alle gængse skadedyr og insekter for både private og erhverv. Jyllands Skadedyrsservice er i konstant udvikling, og hvad startede som et firma der kun bekæmpede skadedyr i trekantområdet, har nu udvidet sig til store dele af Jylland og Fyn, og vi dækker hele landet ved større opgaver. 

Jyllands Skadedyrsservice er en autoriseret skadedyrsbekæmpelse, da vi lever op til alle forskrifter fra Miljøstyrelsen og Arbejdstilsynet. Vi har blandt andet modtaget G1-autorisationen som giver adgang til at købe, overdrage og anvende gasningsmidler til at bekæmpe muldvarpe og mosegrise udendørs. Derudover har vi R1-autorisationskursus som giver tilladelse til at foretage erhvervsmæssig forebyggelse og bekæmpelse af rotter, samt tilladelse til indkøb og anvendelse af kemiske midler til bekæmpelse af rotter og mus.